0341_ACG7FFTM_10-18Leírás

A 7 kW-os, 11 kW-os és 15 kW-os változatokban elérhető G7-15 olajbefecskendezéses csavarkompresszorok energiahatékony, megbízható munkahelyi megoldást kínálnak, miközben minimalizálják a működtetési költségeket. Ezeket a kompresszorokat úgy tervezték, hogy a legmostohább környezeti kihívásoknak is ellenálljanak, miközben halk, 65 és 71 dB (A) közötti működést biztosítanak. A G 7-15 sorozatot az ISO 9001, ISO 14001 és ISO 1217 szabványok figyelembevételével tervezték és gyártották, ami biztosítja a kompresszorok megbízható, problémamentes működését. Úgy tervezték ezeket az egységeket, hogy
alapesetben legfeljebb 46°C/115 °F környezeti hőmérsékleti körülmények között is működjenek. Elérhetők különálló kompresszorként (Pack) vagy beépített szárítóval (Full Feature).
A Full Feature változatú egység esetén a levegő a hűtveszárítón is keresztülhalad, mielőtt a kimeneten keresztül elhagyná az egységet. A tartályra szerelt (TM) Full Feature (FF) változatok száraz tartállyal rendelkeznek, ami jelentősen megnöveli a tartály élettartamát.
 
Full Feature változat (FF)
Az FF változatnál a kompresszor zajszigetelt házába egy kondenzációs levegőszárító is be van építve. A beépített szárító hatékonyan távolítja el a nedvességet, az aeroszolokat és a legkisebb szennyeződéseket is, megvédve az Ön berendezését. Ez a jó minőségű levegő meghosszabbítja a berendezések élettartamát, növeli a hatékonyságot és biztosítja a végtermék minőségét. A nyomásharmatpont 3 °C/37 °F maximális FAD esetén. (100% relatív páratartalom 20 °C/68 °F hőmérsékleten). A kondenzátum elvezetéséről úszóval vezérelt leeresztő gondoskodik. A beépített levegőszárító a kompresszor által létrehozott légnyomást legfeljebb 0,25 barral csökkenti.
 
Tank-Mounted (TM) változat = légtartályra szerelt
Ennél a változatnál a kompresszor 270 l-es légtartályra van felszerelve - ennél a kivitelnél is rendelhetők a kompresszor különböző felszereltségű változatai.

Műszaki adatok

  • Kapacitás FAD: 18 l/s
  • Beszerelt motor teljesítménye: 7,5 kW
  • Üzemi nyomás: 10 bar

Képek és videók

0341_ACG7FFTM_10-18

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kattintson ide!

Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Kattintson ide!

Hírlevél

Legyen naprakész, értesüljön ajánlatainkról, híreinkről elsőkézből!

Iratkozzon fel!