Megújult a weboldalunk!

Kedves Látogatók!

 

Ha már jártak korábban a www.kompresszor.hu oldalon, akkor bizonyára észrevették, hogy az teljes mértékben megújult. A korábbi weboldalunkkal ellentétben a mostani sokkal informálisabb és a kor igényeinek megfelelően van kialakítva. Modernizáltuk a megjelenést és igyekeztünk barátságossá, egyértelművé tenni a felhasználók számára a működését. Egyik nagy újításunk a raktárkészlet oldal, ahol megtalálhatóak a raktárunkban lévő használt kompresszorok, hűtveszárítók, adszorpciós szárítók, így bárki könnyen informálódhat, vagy kérhet árajánlatot az általa keresett kompresszorról. Természetesen hasonlóan büszkék vagyunk arra, hogy az új kompresszorkínálatunk és a levegőkezelő berendezéseink is minden igényt kielégítően megtalálhatóak az oldalunkon.

Ahogy az lenni szokott, miden újban benne van a hiba lehetősége, ezért kérjük Önöket, hogy ha olyan problémát, kényelmetlenséget fedeznek fel az oldalunkkal kapcsolatban, amit érdemes lenne kijavítani, írják meg nekünk és mi utánanézünk, hogy az a továbbiakban zökkenőmentessé válhasson minden látogatónk számára.
Az elkövetkező napokban észrevehetik, hogy bizonyos tartalmak változni fognak, vagy amik még nincsenek maradéktalanul feltöltve azok pótlása is végbe fog menni, így érdems lehet pár nap elteltével visszanézni az oldalunkra, hátha találnak majd olyan információt/tartalmat, ami korábban még nem volt elérhető.

Reméljük, hogy az idejüket sikerül hasznosan eltölteni az oldalunkon és megtalálni minden kompresszorral kapcsolatos kérdésükre a választ.

Kérdése esetén állunk rendelkezésére!

 

Lang Ervin, ügyvezető és az Airtech Kft. csapata.

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kattintson ide!

Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Kattintson ide!

Hírlevél

Legyen naprakész, értesüljön ajánlatainkról, híreinkről elsőkézből!

Iratkozzon fel!