Rólunk

Kedves Látogató!

Mindenekelőtt szeretnénk üdvözölni weboldalunkon, reméljük, hogy az itt töltött ideje hasznosan fog telni és rövidesen a partnereink között tudhatjuk.

AirtechKftAz Airtech Kft. 1998 óta áll a légkompresszorokat üzemeltető és minőségi sűrített levegőt felhasználók rendelkezésére. Már a kezdetektől eltökélt szándékunk, hogy a legjobbat nyújtsuk minden ügyfelünk számára, így esett a választásunk a nagy múltú Atlas Copco családra, ami vezető szerepet tölt be a Világ sűrítettlevegő iparágában. Hogy mi is ennek a családnak a tagjai lehetünk olyan felelősség, aminek már 15 éve eleget tudunk tenni.

Az Airtech alapítója, Lang Ervin elhatározta, hogy egy olyan vállalatot hoz létre, ami a kompresszorokkal kapcsolatos minden igényt ki tud elégíteni.
A cég telephelye Sopron-Ágfalván található, ami kezdetben egy kis műhelyből és benne egy esztergapadból állt. Mára, a folyamatos, azóta sem szűnő fejlesztéseknek köszönhetően ez a kis műhely nagyobbra nőtt, kibővült egy irodarészleggel és egy raktárcsarnokkal is.

Műhelyünk a legnagyobb elvárásoknak megfelelően minden olyan eszközzel fel van szerelve, ami a munkánk gyors és eredményes elvégzését szolgálja. Raktárunkban megtalálható minden olyan gép és alkatrész, ami a mindennapi szerviztevékenységünk során nélkülözhetetlen, valamint az a plusz, ami a kereskedelmi tevékenységünket is képes kielégíteni.
Így vált szlogenünké: "Airtech - A kompresszorspecialista"

Az Airtech-nek a legfőbb törekvése az, hogy hosszú távon is megbízható kapcsolatot alakítson ki az ügyfeleivel, mert úgy gondoljuk, hogy csak az vihet minket előre, ha a partnereink is sikereket tudnak elérni. Ezért dolgozunk!

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, készséggel állunk rendelkezésére!

Kattintson ide!

Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Kattintson ide!

Hírlevél

Legyen naprakész, értesüljön ajánlatainkról, híreinkről elsőkézből!

Iratkozzon fel!

IconIconIconIconIcon